Aftermovie van Bellyfiction 2023 Een Spectaculaire Viservaring

Terugblik op Bellyfiction 2023


Het Bellyfiction-evenement van 2023 was een daverend succes, zoals te zien is in onze adembenemende aftermovie. Deze visuele reis brengt de essentie van Bellyfiction tot leven – van de serene ochtenduren tot de euforie van de vangsten en de hartverwarmende gemeenschapssfeer.

Aftermovie is gemaakt door Christian Bose van Polestar!

Vooruitblik naar Bellyfiction 2024

 

Met het succes van het afgelopen jaar in onze rugzak, zijn we enthousiast om aan te kondigen dat Bellyfiction 2024 plaatsvindt van 13 t/m 15 juni. Dit jaar belooft nog meer actie, spanning en visplezier te brengen.

 

Meer Vissen, Meer Plezier

 

In 2024 tellen maar liefst 8 verschillende vissen mee voor de puntentelling en ranglijst. Dit zorgt voor een gevarieerde en uitdagende competitie, geschikt voor vissers van alle niveaus.

 

Introductie van de Mystery Vis


Een spannend momenten voor Bellyfiction 2024 is ongetwijfeld de introductie van de ‘mystery vis’. Deze nieuwe competitieve draai voegd een extra laag van spanning en mysterie toe aan het evenement, wat moet zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

 

VIP Stekken en Vrij Vissen

 

Een speciaal voordeel dit jaar is de mogelijkheid om tijdens pauzes van de wedstrijd vrij te vissen als je een van onze VIP stekken hebt geboekt. Dit geeft deelnemers de kans om hun vaardigheden te verfijnen en te genieten van extra vistijd buiten de wedstrijd om.

 

Beperkte Tickets voor Kayaks en Bellyboten

 

Voor Bellyfiction 2024 zijn er in totaal 85 tickets beschikbaar, waarvan 20 voor kayaks en 65 voor bellyboten. Dit zorgt voor een intieme en exclusieve ervaring, dus wees er snel bij om uw ticket te bemachtigen!

 

Bereid je voor op Bellyfiction 2024

 

Bellyfiction 2024 belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen. Met een verscheidenheid aan vissen, de mogelijkheid tot vrij vissen en een gelimiteerd aantal tickets, staat het evenement garant voor een unieke en spannende viservaring. Koop je tickets nu via www.bellyfiction.com/tickets en wees onderdeel van dit fantastische visavontuur!

 

Blijf ons volgen voor meer updates en details over Bellyfiction 2024. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een onvergetelijke viservaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *