16-18 Juni 2023, Fishing Adventure BV, Enschede

Het is tijd om je hengels klaar te maken en je visvaardigheden op de proef te stellen, want het Bellyfiction 2.0 Festival staat voor de deur! Dit spannende evenement vindt plaats van 16 tot 18 juni 2023 bij Fishing Adventure BV in Enschede, Nederland, en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle vissers.

Een Uitdagend Viswater

Het festival wordt gehouden op een indrukwekkend meer van meer dan 40 hectare groot. Deze prachtige locatie, nabij Enschede, is de perfecte plek voor vissers om hun lijnen uit te gooien en te genieten van de natuur.

Beperkte Deelname, Maximale Spanning

Er is plaats voor 85 deelnemers in dit vriendelijke, maar competitieve evenement. We hebben het concept dit jaar volledig herzien, zodat alle deelnemers gelijke vistijd krijgen. Dit zorgt voor een eerlijke en spannende competitie voor iedereen.

Nieuw in 2023: Kajakvissers Welkom!

Een spannende toevoeging dit jaar is dat kajakvissers ook mogen deelnemen. Deze nieuwe dimensie brengt extra uitdaging en plezier in het evenement.

Meer Kansen om te Winnen

In plaats van de gebruikelijke soorten, komen dit jaar 7 verschillende roofvissen in aanmerking voor de puntentelling. Dit betekent meer diversiteit en spanning bij het vangen van vissen.

 

Programma en Tijdschema

  • Vrijdag: Aftrap om 18.30 uur, einde om 22.00 uur.
  • Zaterdag: Start om 7.30 uur met een verplichte pauze van 12.00 tot 13.30 uur. De zaterdag eindigt om 18.30 uur.
  • Zondag: De finale voor elke visser is van 6.00 uur tot 11.00 uur.

Na de finale volgt de prijsuitreiking waarbij fantastische prijzen te winnen zijn!

Extra’s

Naast de wedstrijd biedt het festival diverse extra’s zoals vrije trainingen, warm-ups, en ‘pitstops’. Deze zijn allemaal onderdeel van het uitgebreide concept van het festival.

Locatie

Fishing Adventure BV Rutbekerveldweg 275 7548PP, Enschede, Nederland

Bezoek onze website voor meer details over de regels en het verloop van het evenement. Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een van de meest opwindende visfestivals in Nederland. Wij verwachten veel actie, sterke verhalen en natuurlijk… kromme hengels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *