Over ons

Het Team Achter Bellyfiction – Fishing Adventure Enschede

Welkom bij Fishing Adventure Enschede, de trotse organisator van Bellyfiction. De eerste 2 edities werden bij ons georganiseerd door Frank Stroms en Sandra Lutke Dartmann. Zij hebben besloten om de organisatie over te dragen aan het Fishing Adventure Team. Tijdens deze 3e editie zullen zij ons nog met raad en daad terzijde staan. Wij hopen dat wij het niveau van de eerste 2 Bellyfiction events kunnen benaderen.

Ons team is samengesteld uit diverse professionals met één gemeenschappelijk doel: een onvergetelijke viservaring creëren. Van een ervaren eventmanager tot meerdere visexperts, horecamedewerkers en klantenservice-experts, iedereen draagt met zijn unieke vaardigheden en kennis bij aan het succes van het jaarlijkse visevenement.

Meer over Bellyfiction

Passie voor vissen en de natuur staat centraal in ons team. We werken nauw samen met betrokken deelnemers en diverse vismerken om ervoor te zorgen dat Bellyfiction op een duurzame en respectvolle manier wordt georganiseerd. Ons doel is niet alleen om een spannende competitieve wedstrijd te organiseren, maar ook om bewustzijn en waardering voor de natuur te bevorderen.

Fishing Adventure Bellyfiction vindt plaats in een prachtige, natuurlijke omgeving bij Enschede. De locatie aan het grote meer biedt niet alleen een idyllisch landschap, maar juist uitstekende vismogelijkheden. Deelnemers kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur terwijl ze hun hengelvaardigheden testen.

BellyFiction staat open voor een breed scala aan vissers, van traditionele vissers tot bellyboaters en kayakkers. Deze diversiteit zorgt voor een unieke dynamiek en biedt deelnemers de kans om verschillende stijlen van vissen te ervaren en van elkaar te leren. Er wordt gevist op maar liefst 7 verschillende roofvissoorten en misschien komt daar nog een 8e verrassing bij!

Bellyfiction is meer dan alleen een viswedstrijd; het is een evenement waarbij gemeenschap en plezier centraal staan. Met faciliteiten voor eten, drinken en entertainment is het een ideaal evenement voor gezinnen en vriendengroepen. De organisatoren zorgen voor een ontspannen en vriendelijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Volg ons