Waarom kiezen voor bellyboat vissen met Float Plus?
Bellyboat vissen met het fluisterstille Float Plus motorsysteem  biedt een unieke viservaring, uniek doordat het systeem is ontwikkeld door vissers voor vissers. Er is gelet op details en de techniek van het systeem is gefinetuned om de optimale afstemming te realiseren tussen jouw favoriete vismethodes en de prestaties van het systeem.

De beleving van het bellyboat vissen wordt nóg beter vanuit een Float Plus bellyboat. De bellyboat heeft een design dat is ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft, minimale weerstand en door de positionering van de motor kun je om je as draaien, sturen gaat moeiteloos, de stille motor voelt zich zowel in zoet als zout water thuis en is emissievrij.

Onze wereldklasse bellyboats en specifiek ontwikkelde elektromotoren bieden ongeëvenaarde viservaring, de beste visstekken worden bereikbaar met grotere kans op mooie vangsten!
Sponsor contact

  Hoofdsponsor Bellyfiction 2024

  FloatPlus - Bellyfiction 2024 Hoofdsponsor

  Voordelen van Float Plus:

  • Bereik meer visstekken: Onze systemen & bellyboat stellen je in staat om meer visstekken te bereiken, met tot 20 uur vaartijd op één acculading.
  • Meer Vangsten: Onze bellyboats hebben een uniek design, minimale weerstand en een enorm drijfvermogen, je kunt je vrijwel geruisloos over het water bewegen, schrikt de vissen niet afzijn speciaal ontworpen voor optimale stealth en comfort, waardoor je meer vissen kunt vangen zonder ze af te schrikken.
  • Innovatie en Kwaliteit: Door onze innovatieve bellyboats en systemen, zijn wij pioniers in de bellyboat visserij en wereldleider in bellyboat technologie.

  Betrouwbaarheid:

  • Elk product komt met een tweejarige garantie, zodat je vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit en duurzaamheid.
  Sponsor contact

   Float Plus Producten

   Float Plus 1 BellyBoot
   In samenwerking met TU Delft, door bellyboat vissers ontworpen en grondig getest voor optimale prestaties.

   Float Plus 1:
   De meest innovatieve bellyboat van dit moment, drijfvermogen > 220 kg, minimale weerstand, zeer wendbaar.
   Float Plus 1 BellyBoot
   Float Plus 2 BellyBoot
   In samenwerking met TU Delft, door bellyboat vissers ontworpen en grondig getest voor optimale prestaties.

   Float Plus 2:
   Combineert lichtgewicht met baanbrekend design voor maximale wendbaarheid & stabiliteit.
   Float Plus 2 BellyBoot
   Float Plus Compact 2
   Dit systeem bestaat uit twee producten, Als eerste de motor met een besturingskoffer en als tweede een accu naar keuze. Deze worden door twee meegeleverde kabels verbonden. Het Compact 2 systeem is zo ontwikkeld dat men ook andere accu’s kan koppelen met het systeem. Heb je reeds een lithium-ion, lipo4 of loodaccu, sluit deze gerust aan op het Compact 2 systeem, tot max 16V. Een ander voordeel is dat je makkelijk kunt wisselen van accu tijdens het vissen mocht dit nodig zijn.

   Welke accu's kan je kiezen?
   Heb je al een accu? Eventueel kan er aan de motor ook een loodaccu, Lithium ion accu of een lipo4 aan. Deze mogen max tot 16V zijn. Om deze aan het Compact 2 systeem te koppelen, heb je wel de Float Plus kabel (voor ‘vreemde’ accu) nodig.
   De Stormcase 41,6AH 12,6V, voorziet de motor van 32 lbs stuwkracht, geschikt voor korte vistrips tot lange visdagen op rivierplassen (20 uur op verticaalsnelheid).
   De Stormcase 31,2AH 16,8V accu heeft meer stuwkracht (41 lbs), ideaal voor grotere wateren of daar waar er enige stroming staat. De Stormcase 49,4 AH 16,8V accu is de zwaarste in het assortiment. Hierdoor kun je langere visdagen maken of (nog) meer visstekken opzoeken.
   Float Plus Compact 2
   Float Plus PRO 2
   In dit systeem zit alles in één koffer met daarnaast de motor. In de koffer zit de accu, de besturing en een oplaadpunt voor je afstandsbediening. Het grote voordeel hiervan is dat je alles in één keer op kunt laden en het is geakkelijk mee te nemen.

   Welke accu’s kun je kiezen?
   De accu is speciaal gemaakt voor dit systeem, derhalve is enkel de Float Plus accu geschikt. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende accu's in de koffers: De Pro 41.6 Ah / 12.6V accu geeft de motor een stuwkracht van 32 lbs. Hierdoor is deze zeer geschikt voor korte vistrips tot lange visdagen op rivierplassen (ca. 20 uur op verticaalsnelheid). De Pro 31.2 Ah / 16.8V accu geeft de motor meer stuwkracht, namelijk 41 lbs. Indien men op stromend of wat groter water vist is dit een goede keuze. Bij een economisch gebruik van de accu is deze eveneens geschikt voor zowel korte vistrips als lange visdagen.
   Float Plus PRO 2
   Float Plus Twin force
   Dit systeem biedt maximale flexibiliteit met de keuze tussen één of twee motoren, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende visomstandigheden. Het dubbele motorsysteem levert een indrukwekkende stuwkracht van 82 lbs, ideaal voor uitdagende omgevingen en sterkere stromingen.

   Welke accu's kan je kiezen?

   Flexibel in gebruik: configureer met één of twee motoren afhankelijk van de benodigde kracht en omstandigheden. Combineerbaar met alle Float Plus accu’s, advies is de 49,4Ah 16,8V accu voor optimale prestaties en lange gebruiksduur.
   Float Plus Twin force
   Draagriemen
   Comfortabele draagriemen inclusief 4 D-ringen.
   Float Plus Draagriemen
   Wielenset
   Breng je bellyboat in één keer naar de waterkant. Eenvoudig te monteren/demonteren.
   Float Plus Wielenset
   Hoge Druk Pomp
   Met drukindicatie. Voor het eenvoudig op de juiste druk brengen van je bellyboat.
   Float Plus Hoge Druk Pomp
   Vorige slide
   Volgende slide

   Bellyboat Opbouw Service

   Koop op onze website een Float Plus Bellyboat, Float Plus Motor, fishfinder en accessoires
   en krijg GRATIS professionele montage (t.w.v. €150). U kunt dus direct het water op.

   Partners Bellyboat Accessoires Beschikbaar

   Naast onze eigen accessoires biedt Float Plus een scala aan compatibele accessoires van topmerken zoals Railblaza, Scotty, Bfasten, Garmin, Lowrance & Raymarine, die de viservaring verder optimaliseren. Bekijk alle accessoires hier op de website.

   Vragen en Contact

   Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste bellyboat en motorsysteem?
   Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen met persoonlijk advies.

   www.floatplus.com

   [email protected]

   +31 486 763 944