Accommodatie en Verblijf

Camper en Caravan plek

Omdat Bellyfiction een 3-daags event is en de deelnemers uit heel Europa komen bieden wij overnachtingsmogelijkheden aan voor de deelnemers. Zo zijn er speciale plekken voor caravans en campers. 
 
Elke camper- en caravanplek is ruim opgezet, zodat u voldoende privacy en ruimte heeft om te ontspannen na een dag vissen of het verkennen van het festival. Deze plekken zijn voorzien van essentiële voorzieningen zoals elektriciteitsaansluitingen en nabijgelegen sanitaire faciliteiten, wat zorgt voor een comfortabele en zorgeloze ervaring.
 
Daarnaast creëren deze plekken een gezellige gemeenschapsatmosfeer waar liefhebbers van vissen en outdoor-activiteiten elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. 

2 Persoonstent

Tijdens Bellyfiction kan er overnacht worden in het tentenkamp dat vlak naast de startplek van de wedstrijd ligt. Er kan o.a. gekozen worden voor een 2-persoons tent plaats. Hier kunnen de deelnemers uitrusten, gezellig bijkletsen, BBQen (altijd een emmer water naast de BBQ zetten ivm brandgevaar is verplicht!), wat drinken, etc.
Er zullen meerdere centrale stroomplekken zijn vanwaar deelnemers via 

Deze kampeerplekken bieden niet alleen een praktische verblijfplaats, maar ook een kans om volledig op te gaan in de prachtige natuurlijke setting. Het is de ideale manier om de dagelijkse activiteiten van het Bellyfiction-evenement te combineren met de serene ervaring van overnachten onder de sterren. Uw kampeerplek wordt zo een rustgevende thuisbasis na een dag vol visavonturen.

1 Persoonstent

Tijdens Bellyfiction kan er overnacht worden in het tentenkamp dat vlak naast de startplek van de wedstrijd ligt. Er kan o.a. gekozen worden voor een 1-persoons tent plaats. Hier kunnen de deelnemers uitrusten, gezellig bijkletsen, BBQen (altijd een emmer water naast de BBQ zetten ivm brandgevaar is verplicht!), wat drinken, etc.


Er zullen meerdere centrale stroomplekken zijn vanwaar deelnemers via een zelf meegebrachte haspel stroom kunnen gebruiken voor het opladen van accu’s telefoons, etc. Let op: Hier kunnen geen elektrische apparaten op aangesloten worden die veel stroom gebruiken zoals magnetrons, waterkokers, frituurpannen, koelkasten, tv’s, etc. 

 

De 1-persoons kampeerplekken bieden een unieke kans om in nauw contact te staan met de natuur, terwijl u ook deel uitmaakt van de levendige gemeenschap van het Bellyfiction-evenement. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige plek om zich terug te trekken na een dag vol activiteiten, omringd door de serene schoonheid van de natuurlijke omgeving.

VIP Kampeerplekken

Tijdens het Bellyfiction-evenement bieden we VIP kampeerplekken op de stekken 7, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 en 19 van Fishing Adventure. Deze exclusieve plekken zijn speciaal ontworpen voor de serieuze visser die op zoek is naar een premium ervaring.

Elke VIP stek biedt directe toegang tot de wateren, waardoor u kunt genieten van een vredige viservaring, weg van de drukte van het hoofdevenement. U zult omringd zijn door de prachtige natuur, waardoor deze plekken de ideale combinatie van avontuur en ontspanning bieden. 

Een extra voordeel van de VIP kampeerplekken is de mogelijkheid tot vrijvissen tijdens de pauzes van de wedstrijd. Reserveer uw VIP kampeerplek en beleef het Bellyfiction-evenement in stijl. Geniet van de luxe van deze premium stekken en de exclusiviteit die ze bieden.

“Let op, deze 200,00 Euro is uitsluitend voor de Green, hier komt de prijs van overnachting (Euro 35,00 voor 1 persoons tentplaats of 55,00 voor 2 persoons tent) nog bij.

VIP Parkeerplaats

Nieuw is dat je tegen betaling van Euro 30,00 een VIP parkeerplaats kunt krijgen. Je mag dan parkeren op het Fishing Adventure terrein (op de parkeerplaats) en jouw nummer wordt opgeslagen in het geheugen van de poort zodat jij deze zelf kunt openen als je naar binnen of buiten wilt. De auto’s moeten op de aangewezen parkeerplaatsen geparkeerd worden, hier zal streng op worden toegezien. 

van de facliteiten
0 Meter
Fishing Adventure Lake
0 + hectare
Bellyfiction Deelnemers
0
Volg ons